Aankopen Boerderijfair in Emst

Ik laat jullie nu mijn aankopen zien van afgelopen donderdag. Thuis gekomen meteen foto’s gemaakt waarna ik de spulletjes een mooi plekje heb gegeven. Heerlijk om hiermee bezig te kunnen zijn. Het kunnen kopen (wat niet voor een ieder is weggelegd) ervaar ik altijd als een luxe. Wat ik ook heel leuk vind is het ontmoeten van de blogdames. De meeste volg ik al een tijd, dus kon ik eindelijk even een praatje maken.

Ik was om 10.30 uur op de fair en ben om 15.30 uur naar huis gegaan. Volgend jaar ben ik echt weer van de partij. Met Elian ga ik binnenkort wel weer bijpraten onder het genot van een kopje koffie. Wat is ze toch een kanjer….

oude sloopoud vliegenkastjeapothekerspottenoud bestek op zwart onderbordjaminblikbakblik, kleine soepterrine en apothekersflesjesHier zie je een oud kussensloop, dan een vliegenkastje, oude apothekerspotten, oud bestek met een zwart onderbord, jaminblik en een kleine soepterrine en als laatste oude apothekersflesjes met een oud bakblik.

Groetjes Monique

Ps. Het vorige bericht betreft ook de boerderijfair in Emst.

 

5 gedachten over “Aankopen Boerderijfair in Emst

 1. Jeanette

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht. en wat een enthousiaste reacties in blogland, wat jammer dat het weer een jaar duurt voordat de fair er weer is. Dan maar op naar een volgende fair. Diepenheim schijnt ook leuk te zijn.

  groet,
  Jeanette

 2. Mirjam

  Hallo Monique,

  Bedankt voor je reactie erg leuk! En wat heb jij een mooie aankopen gedaan zeg, super.
  Ik ga nog even op je site kijken en wie weet tot horens weer op mijn blog of mail.

  Groetjes, Mirjam

 3. Elian

  Wat heb jij leuke spullen gekocht!! En wat leuk om dit te lezen en te zien! Wij zijn er nog steeds van aan het na-genieten. Het was weer een feestje om te organiseren, helemaal als je zoveel gezellige en vrolijke mensen op het erf ziet lopen! Gezellig dat je er was en tot gauw! Groetjes, Elian

 4. Dineke

  Bedankt voor je berichtje op mijn blog!
  Leuk om bij jouw even binnen te kijken!

  Ben benieuwd naar wat je nog meer gaat laten zien!

  Gr. Dineke

Reacties zijn gesloten.