Bereisde dagen

Afgelopen donderdag had ik een afspraak in Wolfheze, in de buurt van Arnhem, dus ook in de buurt bij Valburg. Al een tijd stond de winkel de “Potstal” op mijn lijstje voor een bezoekje, dus nu meepakken. Wat een prachtige zaak met heel veel mooie spullen, brocante en landelijk. Ik kwam ogen te kort en helaas ook tijd. Ik ga hier zeker nog een keer naar toe en ook de winkel “Nouveau Vivre” zit hier dichtbij en is echt een bezoekje waard.

Vrijdag moesten Eric en ik in de buurt bij Maastricht zijn en altijd wanneer wij ver ons mooie landje in gaan (om redenen) vraagt Eric of er niet een leuke brocante zaak in de buurt zit waar ik naar toe wil. Dat laat ik me dan geen tweede keer zeggen en hebben wij een bezoekje gebracht aan Eleonore Bloemen & Brocante in Geleen. (http://eleonore-geleen.nl/ ) Ik zeg een bezoekje, maar we zijn hier wel bijna 1,5 uur geweest. Ik raakte (uiteraard) snel in gesprek met Eleonore over het Brocante virus en alles wat daarmee samenhangt, ook was er heeeel veel moois te zien en hebben we een heerlijk kopje koffie gedronken. Het is jammer dat deze zaak zo ver weg zit (voor ons) want binnenkort organiseert Eleonore weer de “Franse dagen”. Deze staan bekend als echte gezellige bourgondische dagen en ook de tuin wordt hierbij betrokken. Dus…………woon je in de buurt, GAAN!!!!!!! Ik heb een oude lokeend van karton gekocht en kreeg het linnen zakje met tekst, waar de eend in zat, mee naar huis. Deze heeft een mooi plekje op de eettafel gekregen en ook het zakje kreeg een mooi plekje. Ik heb meteen de eettafel en de bank anders gezet wat een heel ander gezicht is. Voorlopig laat ik het zo………vind deze opstelling ook weer heel leuk staan.

Een fijne avond.

Monique

 

2 gedachten over “Bereisde dagen

 1. Sandra

  Wat een mooie lokeend heb je gescoord! Leuk met die originele zak erbij.
  Ik heb ook regelmatig de naam Potstal voorbij zien komen maar het is voor mij wat te ver weg helaas. Gelukkig heb ik wat winkels dichterbij waar ik mijn hart kan ophalen zoals de Bosrand Brocante in Soest, heerlijke shop-in-shop vol Brocante !
  Je hebt je huiskamer weer prachtig gestyled.
  Lieve groet,Sandra

 2. Ineke van Leeuwen

  Ga ook zo graag naar “Brocante winkels
  Eleonore bloemen & brocante staat ook op mijn verlanglijst ( helaas zo ver weg)
  Prachtige aankopen en hele mooie foto’s

  Groet Ineke

Reacties zijn gesloten.