Besjes en een oude lijst

Eric ging vandaag de hele dag fietsen met z’n fietsmaatjes. Ik heb er daarom vandaag ook een dagje “uit” van gemaakt. Gisteren wilde ik naar Anja van Heerlyckgoed in Zutphen, maar dat is er niet van gekomen. Des te meer reden om vanmorgen vroeg naar de Espeterhoeve in Barneveld te gaan om heerlijk inspiratie op te doen. . Ik heb prachtige besjestakken gekocht (ben de naam helaas kwijt) en op een gietijzeren pot op de salontafel gelegd.

Het is daar altijd genieten, lekker koffie met appeltaart genomen, de prachtige sfeer van Hofzz bekeken en van de tuin en planten afdeling genoten.

Ik heb laatst bij Eliane in Emst een hele grote oude lijst gekocht en deze voor het voorraam gezet waarin een oude mannequin staat.

De lijst is in het echt veel minder minder rood, het is nu al te donker om de juiste kleur in beeld te krijgen. Ook nog een gave schoenenmal gekocht vanmiddag en op de piano toegevoegd. 2015100400006

 

 

 

 

 

Het lampje van House Doctor (heb ik al jaren) staat heel leuk aan het vitrinekastje in de keuken. Op de achtergrond is de veranda , mijn tweede woonkamer, te zien. Op de schouw heb ik de oude glazen potten (heb ik ook al heeeeeeel lang) toegevoegd. Het is een leuk idee om deze evt. te vullen met koffiebonen, koekjes, kaneelstokjes enz.  Wat ook zo leuk staat is wanneer je koffie besteld je deze geserveerd krijgt op een heel klein broodplankje met een kopje koffie, koekje, lepeltje en een klein glaasje advocaat met slagroom. Je kan mij oprapen……………Dit is zo simpel, maar ook zo genieten.

Prettig weekend!

Monique