De eerste keer……

Vandaag is de eerste keer dat ik een bericht schrijf op mijn website. Ik heb veel te vertellen, maar ga dit in gedeeltes doen. Nu al een te lang verhaal, wil ik jullie niet aan doen.

Ik begin met te melden dat deze site tot stand is gekomen doordat een hele attente collega mij ertoe heeft aangezet om een eigen website te gaan maken. Paul (onderaan deze pagina vindt je zijn naam) heeft een eigen bedrijfje hierin en samen hebben we dit gerealiseerd.

D.m.v. foto’s en uitleg wil ik elke keer een stukje van mijn huis laten zien. De kleuren die je bij ons  ziet zijn: wit, zandkleur en zwart afgewisseld met oude houten spullen. Op de kleur van echt afgebladderd oud hout kan ik elke keer weer verliefd raken. Zodra ik hier een kleur aan toevoeg wordt het me alweer te druk. Bij een ander kan ik dit erg mooi vinden, maar bij mij zelf moet ik het rustig houden. Daar voel ik mij het beste bij…..Zelfs in de keuken vind je deze kleuren terug. Naar boven mooie zwarte velours vloerbedekking op de trap en in onze slaapkamer. In de badkamer en de ruimte met de tweede toilet met tevens de was-en droogtrommel, vind je ook de genoemde kleuren.

Op dit moment wordt een slaapkamer opgeknapt. Alles nieuw in de verf en in de saus, nieuwe radiator, mooi zwart vinyl op de vloer, een hoogglans wit werkblad, wit plisse luxaflex voor de ramen. De volgende keer laat ik jullie wat foto’s zien, oke?

Tot snel

8 gedachten over “De eerste keer……

 1. Paul van Velsen

  Monique, van harte gefelicteerd met het online gaan van je prachtige website!!

 2. Elian

  Hoi Monique!!
  Wat ziet het er al prachtig uit!! Ik ga je volgen en zal een linkje op mijn blog zetten! Veel plezier met het bloggen en tot gauw!!
  Liefs, Elian

 3. Hetty

  Hoi Monique,
  Super mooie site, goed gedaan.. ik ben benieuwd naar het vervolg. Veel plezier..!!
  Lieve groet Hetty

 4. Ina

  Monique, dit is de droom die je realiseert. Een mooie site waarbij je heel dicht bij jezelf blijft. Heel veel succes,
  Groetjes Ina

 5. Annelies

  Hoi Monique,
  Even snel je blog bewondert, kom er snel nog eens terug, mooi hoor.

  groetjes,
  Annelies

Reacties zijn gesloten.