De Espeterhoeve en het Schippertje

Afgelopen vrijdag ben ik met een vriendin naar de Espeterhoeve in Barneveld geweest en heb genoten van al het moois wat daar te zien is. Een ruimte met prachtige planten, potten, kransen enz. Een ruimte met hele mooie interieurspullen in de Hoffz stijl. Een restaurant waar je heerlijk kan lunchen, een high tea kan bestellen en nog veel meer. Heel sfeervol allemaal, echt een bezoekje waard. Helaas had ik geen fototoestel mee genomen, dus kan ik niets laten zien.

Eric en ik zijn zaterdag naar het Schippertje in Harderwijk geweest om ornamenten uit te zoeken. We hebben een mooie lamp gekocht bij de Ikea die boven de eettafel komt te hangen en i.p.v. afdekplaatjes willen wij ornamenten aan het plafond bevestigen. Ik heb nog nooit zoveel keus aan schouwen, beelden, ornamenten enz. gezien. We zijn op een zeer vriendelijke manier geholpen en goed geslaagd. Hier heb ik wel foto’s genomen.

In de nieuwste JDL (Jeanne d’arc living tijdschrift) is ook weer veel moois te zien, hierbij wat plaatjes waar ik erg blij van wordt.

Dit alles geeft mij genoeg inspiratie om in huis weer lekker te gaan schuiven met het één en ander. De volgende keer laat ik jullie het resultaat zien.

Tot snel

Monique

 

2 gedachten over “De Espeterhoeve en het Schippertje

  1. Annelies

    Hoi Monique,

    Wat een prachtige ornamenten zie ik op je fotoś, wat zal het moeilijk geweest zijn om een keus te maken.

    Groetjes,
    Annelies

Reacties zijn gesloten.