De gang

De gang is vaak een ondergeschoven kindje. Deze wordt meestal gebruikt voor jassen, schoenen, tassen, doorgang naar boven enz. Tevens wordt vaak de trap meteen maar misbruikt als tussenstation voor de was, sleutels, PPC en wat nog niet meer. Niks mis mee, maar wel zonde van de ruimte. Dit kan ook op een andere manier worden gebruikt en wel als verlengstuk van de woonkamer. Dit kan dan extra woonruimte geven. B.v. door geen tussendeur te gebruiken of een deur met vierkante ruiten. De jassen in de kelder hangen aan een stang, waarbij je bij het openen van de kelderdeur kan zorgen dat meteen het licht aangaat. Wel net zo makkelijk.

Hang voor de voordeur een mooi gordijn wat je bij kou lekker dicht kan doen. Staat ook altijd heel gezellig. Tevens een mooie ombouw om de radiator.

Leg op de vloer een mooie bedekking, hetzelfde als in de woonkamer of iets anders moois. Kleed het aan met mooie spullen zoals een spiegel, smalle sidetable, een leuk rek aan de muur enz.

Dit alles moet natuurlijk mogelijk zijn, maar ik wil toch deze tip meegeven. Misschien binnenkort aan de gang met de gang? Nu eerst genieten van het mooi weer!

Lieve groet,

Monique

Een gedachte over “De gang

  1. Brigitte

    De gang is hier niet meer dan een halletje en is zover mogelijk aangepakt. Helaas is het een massieve buitendeur waar geen gordijn nodig is maar die van de zomer nog wel voorzien wordt van een wit jasje want echt, rood is niet mn kleur. Verder wel dezelfde vloer als in de keuken en de verwarming heeft dezelfde kleur als de muur :))
    Ook een haltafeltje en een leuk rekje sieren de ruimte en een kapstok die de vorige bewoners hebben laten hangen. Als laatste nog de deur van de meterkast, die een laag schoolbordkrijt heeft gehad en nog wacht op een tekst met krijt .
    Mooie hal, zou t bijna vergeten en een heel goed weekend

    lieve groet Brigitte

Reacties zijn gesloten.