Decoreren

Herkennen jullie dat? Je koopt prachtige nieuwe spulletjes en wil deze een heel mooi plekje geven in je huis. Afgelopen donderdag mooie dingen gekocht en zoals beloofd laat ik deze nu zien. Het is altijd weer een kunst (vind ik) om weer een mooi geheel te maken met je nieuwe aanwinsten. Nee, dat staat niet, dit vind ik te vol, daar dan zetten,  of toch maar hier enz. Wat een luxe probleem!! Toch vind ik het altijd heerlijk om hiermee bezig te zijn, dat heb je met een hobby.

Oude zwarte kinderschoentjes, twee perronmandjes op elkaar geplaatst, een lief oud celluloid popje, een zwart oud laag bankje, oude paneeldeuren met een prachtig verweerde look, een linnen doek, leuke mand en een oude broodplank. Om nu te zeggen je hebt veel gekocht?? De prijzen waren ook leuk genoeg om dit te kopen. De laatste foto is een veranderd plekje. Wat kan een mens druk zijn met etaleren, leuk he? Anneke Gambon (de fotograve) komt binnenkort weer een fotoshoot maken en ook daarom ben ik weer met een zeer kritisch oog aan het kijken of alles wel ‘klopt’.

Hele fijne Pinksteren, we krijgen mooi weer!!

Lieve groet

Monique

 

 

2 gedachten over “Decoreren

 1. Brigitte

  leukleukleuk!!! Geen rekjes zie ik hihihi
  Maar t is en blijft een leuke hobby waar ik me ook heel erg goed in kan vinden en iedere denk je dat je de perfecte plekjes hebt gevonden maar na verloop van tijd kom je toch weer andere leuke manieren tegen :))
  Jij ook fijne pinksterdagen

  lieve groet Brigitte

 2. Annelies

  Hoi Monique,
  Wat ziet het er weer mooi uit.
  Gisteren kregen we in de bibliotheek waar ik werk het boek “Liefde voor Brocante 2” binnen.
  Hier vond ik de prachtige reportage van jullie huis in.
  Ik ga een mooi plekje voor het boek zoeken zodat het veel uitgeleend gaat worden.

  Liefs
  Annelies

Reacties zijn gesloten.