Een andere buitentafel

Eric heeft van oud steigerhout (hadden we nog liggen) een tafel gemaakt voor buiten achter in de tuin. Om deze reden moest de tafel (volgens Eric)  behandeld worden anders kan je de tafel met een jaar weg doen. Ik vind het jammer want juist de kleur van het hout is erg mooi en autenthiek. Een white wash beits is gebruikt als bescherming en nu heeft de tafel een mooi plekje gekregen.

De oude klaptafeltjes die hier stonden heb ik een nieuw plekje onder de veranda gegeven en opnieuw gedecoreerd. Ik heb ze vandaag lekker geboend en het blad iets geschuurd. Eric raadde mij aan om het blad wit te schilderen, maar ik vind het blad juist mooi zo. De twee oude graanzakken die ik bij Princessgreeneye had gekocht, heb ik over de tafeltjes gelegd.

De twee bakken met buxus hebben we naast elkaar gezet, zo is er meer plaats voor de nieuwe tafel.

Met dit mooie weer is het toch heerlijk om hiermee bezig te zijn, los van alle huishoudelijke       taken die ik uiteraard ook moet doen.

Ik had nog beloofd dat ik van het laatst gekochte vliegerkastje een paar foto’s zou laten zien, dus hierbij.

 

Nog een prettige zondag!

Monique

Een gedachte over “Een andere buitentafel

  1. Brigitte

    Handige man heb je zeg, de tafel is een plaatje. Die andere vind ik ook super. Geniet er van de week maar lekker van, binnen loopt t niet weg :))
    Lieve groet Brigitte

Reacties zijn gesloten.