Een geheimpje delen

Wat klinkt dit spannend! Vond ik wel leuk voor een keer. Eigenlijk is het wel een beetje zo……….. Al een tijdje ben ik aan het “zoeken” naar oude witte victoriaanse laarsjes.  Ik heb een paar zwarte en een paar bruine ooit kunnen scoren. De laarsjes worden steeds zeldzamer waardoor je de hoofdprijs betaald wanneer je een mooi paar tegenkomt. Het moet wel leuk blijven, toch? Helemaal voor de witte uitvoering vraagt men een erg hoog bedrag. Ga ik niet doen. Ik heb een paar hele mooie in een “foute” kleur besteld en heb deze zelf wit geschilderd met krijtverf. Monique, ben je wel goed wijs? Ik heb het voor die tijd tegen niemand verteld omdat ik (denk ik) goed bedoelde opmerkingen had gekregen zoals: Dat is toch vreselijk zonde, dan zijn ze niet origineel meer…… Ik vind ze prachtig geworden en heb ze onder een ovale glazen stolp gezet.

Ik heb pas een hele mooie vliegenkast gekocht bij het Brocante het Franse Huis. Hij was groter dan ik dacht, ik kreeg de kast niet in mijn auto. Hetty was zo lief deze even met hun (grote) auto te brengen. Hierdoor heb ik weer wat verschoven in huis en de veranda. Hierbij wat plaatjes…..

Ik zal een volgende keer een mooiere foto van het kastje maken, beloofd!

Anneke Gambon liet mij weten dat de reportage van ons huis ook in een frans en in een italiaans blad komt te staan. Gaaf he? Wanneer ik hier een exemplaar van krijg, laat  ik dit jullie zien.

Tot snel

Monique