Een heel leuk bezoekje

Eric moest naar Limburg om iets op te halen en uiteraard ging ik mee. Altijd gezellig een dagje uit met ook een bezoekje aan Caatje in Heel, wanneer we toch die kant op gaan………… Caatje woont in een prachtig oud pand met een winkel aan huis. De stijl kan je omschrijven als “boudoir”.  We zijn daar wel 1,5 uur geweest en Caatje en ik hebben gezellig bijgekletst over  (hoe kan het ook anders) de “brocante” nieuwtjes. Tevens mochten we bij haar binnenkijken en heb ik echt genoten van haar prachtige interieur. Ik heb een schattig oud bruidsdoosje gekocht en ging heel voldaan weer richting huis. 2015020100003

 

 

 

 

 

Er komt een hanglamp boven onze eettafel (in het vorige bericht al genoemd) en deze wordt vandaag opgehangen. Het oude ornament reeds verwijderd en de trap staat al klaar. Volgende keer het eindresultaat.

Ik laat jullie ook wat foto’s zien van onze wasruimte met toilet. Dit was de oude douche en ook deze ruimte is gestyled in de sfeer van de rest van het huis. De vorige bewoners hadden dit al gerealiseerd, maar wij hebben dit lang geleden wit betegeld en ook een nieuw toilet geplaatst.  In de grote rieten mand de was en in de kleine het wasmiddel, dit hoeft allemaal niet in het zicht, toch?

In de hoek naast de TV heb ik toch weer het witte paneel geplaatst en hieraan mijn engelenvleugels gehangen, tevens voor de piano een handdoekenrek gezet met een zwart plaid en ook hier weer iets anders gestyled. Soms is er weinig voor nodig om met bestaande spullen een heel andere look te krijgen. Ook heb ik de lampenvoet wit gemaakt.

Ik wens jullie een hele fijne zondag.

Monique

 

Een gedachte over “Een heel leuk bezoekje

Reacties zijn gesloten.