Een hele mooie reportage in de WLS

van ons huis!!!. Super gaaf en ik ben er trots op. Ik heb lang moeten wachten (de fotoshoot is vorig jaar al gemaakt), maar je hebt dan ook wat. De dames Anneke Gambon en Wilma Tjalsma hebben dit perfect verzorgd. Mijn complimenten dames!!!  Uiteraard moet me toch van het hart dat er weer veel veranderd is ondertussen in ons huis. Je zou zeggen nou en? Je staat in een heel mooi interieurblad??? Wat zeur je nou……..Ik zal proberen het uit te leggen. Bij de meeste (ik denk bij alle) brocante liefhebbers (sters) is het juist de uitdaging net dat ene item, of meerdere, te vinden om hiermee het “wauw” gevoel te krijgen. Dus wat je het liefste wil is dat een reportage de huidige situatie van je interieur laat zien, wat natuurlijk nooit kan wanneer dit in een blad komt. Oke, verder nu. Eerst hierbij wat foto’s van de WLS.

Vorige week zondag heb ik op de brocantefair in Zutphen gestaan met veel mooie spulletjes. Het was erg gezellig en ik heb lekker verkocht. Hierbij wat foto’s van de voorbereidingen (het inpakken van de spulletjes) en ook twee plaatjes van de kraam. Ik heb geleerd, dat wanneer ik weer op een markt zou gaat staan, ik echt een aantal krukjes of iets anders wat hoogte geeft moet meenemen. Het is niet gemakkelijk om een mooi geheel te krijgen . Thuis is dit wat anders. Je moet eerst iets voor de eerste keer doen om ervan te leren, dat is wel weer duidelijk.

Ik wil jullie ook nog laten zien hoe mijn witte ektorpstoel van de Ikea staat. Ik vind het echt super en zou het liefst ook de driezitsbank hiervan gaan kopen. Maar ja, de huidige bank is prima en ga ik (lees Erik) niet zomaar vervangen. Dus probeer ik deze met witte plaids aan te kleden, is ook een optie, toch?

20140908_27

Voor nu stop ik even en ga er verder een fijne zondag van maken.

Groetjes Monique