Een kleine impressie van

de brocante spullen die ik as. 31 augustus te koop heb op de brocante markt in Zutphen. Ik ben lekker bezig met de voorbereiding en heb er nu al zin in. Ik krijg hulp van mijn lieve vriendin Janny en samen gaan we er iets gezelligs van maken. In mijn vorige post heb ik reeds vermeld dat het een “frans feestje” wordt die dag in het centrum van Zutphen. Dus kom gezellig kijken!!!. Mijn kraamnummer is nr. 31 en ik hoop jullie te ontmoeten.

De weersverandering is duidelijk te merken, weinig zon en het wordt weer iets kouder. Toch vind ik dat ook wel wat hebben. Al vroeg de lampen aan, geurkaarsjes aan en weer op een andere manier sfeer brengen in je huis. Ik ben pas bij Hetty van Faire un Songe geweest en heb een mooie zilveren cloche gekocht en tevens hun verbouwde huis mogen bekijken. Het heeft alweer een echte Hetty sfeer. Niet te veel poespas aan spullen, wat landelijk en heel gezellig. Mijn witte Ektorpstoel staat ook echt gaaf. Dit laat ik de volgende keer zien. Nu eerst de foto’s zoals hierboven genoemd.

Als tip wil ik jullie meegeven dat rechtsonder op de website de follow button zit, deze hoef je alleen maar aan te klikken om mij te volgen. Bij elke update krijg je dan een melding.

Tot snel,

Monique

 

 

3 gedachten over “Een kleine impressie van

  1. Paul

    Wij komen zeker even kijken in Zutphen! Het schijnt heel gezellig te worden omdat er van alles te doen is.

    Ter volledigheid, de ‘Follow button’ om alle berichten van Monique’s prachtige website automatisch per email te ontvangen, vind je rechtsonder op haar website. Aanklikken dus!!

Reacties zijn gesloten.