Een nieuwe (oude) etalagepop

Een tijdje terug zag ik bij Yvonne van de “Tweede Lente” een hele oude etalagepop in haar webshop. De prijs was voor mij niet aantrekkelijk en Eric wist ook nog niet wat hij ervan moest vinden. Ik keek wel vaak naar de pop (is ook leuk) en vond deze steeds mooier worden, alleen de prijs niet. En ineens was de pop verdwenen, zou het verkocht zijn? Ik keek toch maar bij het kopje koopjes en daar stond de pop. De prijs was nu wel veel verleidelijker en ik liet dit ook meteen aan Eric zien. Hij was zowaar ook gecharmeerd van de pop, dit is trouwens mijn invulling zolang hij niet zegt het lelijk te vinden. Dit was op de donderdag voor de zaterdag dat de champagneroute zou plaatsvinden bij o.a. De Tweede Lente. Ik bedacht dat ik voor die zaterdag moest beslissen met een eventuele aankoop anders zou de pop wel eens verkocht kunnen zijn na die zaterdag.  Contact gezocht met Yvonne en ze zou de pop reserveren voor mij en er goed op passen. Eerst even wat foto’s.

Afgelopen week heb ik de pop opgehaald en dat was een feestje. Eindelijk eens bij Yvonne in haar showroom kunnen kijken en de heerlijke shabby stijl mogen ervaren. Ze heeft hier niet heel veel spullen staan, ze ging dat weekend weer naar Frankrijk om in te kopen, maar wel hele bijzondere oude items. Tevens zit naast de ruimte van Yvonne een kringloopwinkel die veel mooie spullen heeft staan, dus geen doorsnee kringloopwinkel. We hebben samen gezellig koffie gedronken en uitgebreid onze brocante passie kunnen delen. Ik heb ook nog een hele mooie beboterde terrine gekocht en ben toen maar snel naar huis gegaan, dat was beter voor mijn portemonnee. Ik vind het een aanrader om Yvonne en de Kringloopwinkel een bezoekje te brengen.

Eenmaal thuisgekomen kon ik niet wachten om mijn aankopen een plekje te geven en dan  begint ook het schuiven van spullen. Je koopt één ding (nu dan twee) en veel hoekjes komen op de schop.

Het is te veel om op te noemen, daarom laat ik gewoon wat plaatjes zien. Ook nog even een foto van een oud stoeltje waarvan ik de kleur van het hout prachtig vind. Hij staat gewoon voor de piano.

21012016l00009

 

 

 

 

 

 

 

Prettig Weekend!

Monique

Een gedachte over “Een nieuwe (oude) etalagepop

Reacties zijn gesloten.