Een oud raampje en een nieuw hoekje

Ik ben naar de fair bij Elian in Emst geweest en het was geweldig!!! Veel mooie spullen gezien en contacten gelegd met andere blogdames. Alleen om die reden al is het heerlijk vertoeven op een brocantefair. Ik heb een oud raampje gekocht waar ik een mooi plekje voor heb gevonden. Meestal weet ik bij de koop precies waar iets komt, maar voor een oud raampje is altijd wel plek. Wat ik zo leuk vindt is dat bij een aankoop vaak creativiteit ontstaat. Ik heb een nieuw hoekje bij de piano gemaakt. Tafeltje van buiten gehaald en voor de grote spiegel  gezet met het raampje erop en weer leuk aangekleed met wat ik al had, lamp erbij en je hebt weer een nieuw gezellig hoekje.

Ook op de piano heb ik twee witte koffertjes/dozen toegevoegd en opnieuw een leuk geheel gemaakt.

Ik vertelde laatst dat ik een witte hoes voor de bank wilde maken, nou……………………..dit heb ik snel opgegeven. Je kan jezelf ook overschatten. Tja wat nu? Een nieuwe bank is geen optie vindt Eric (ligt juist zo lekker), oke dan. Ik ben op internet gaan zoeken naar witte hoezen en daar heb ik wat gevonden. Morgen komt het pakje en de volgende keer horen jullie of dit wat is geworden. Ben zelf erg benieuwd.

Groetjes en een fijne avond

Monique

Een gedachte over “Een oud raampje en een nieuw hoekje

  1. Brigitte

    Dat greepje op t raampje!! Echt een schatje je raam en precies wat je zegt, altijd plek voor. Je bent ook al lekker bezig geweest, blijft leuk om te doen he :))
    Lekker genieten nu en ben benieuwd naar je ‘ nieuwe’ bank
    grtzz Brigitte

Reacties zijn gesloten.