Een oud bakkersrek

Wanneer ik een oud bakkersrek zag, was ik altijd verwonderd………..Het sleetse van de houten delen die erin zitten, het ijzer wat verroest is, hoe mooi kan iets zijn. Een “normaal” mens zou zeggen: Naar de sloop ermee!! Gelukkig vindt Eric dit niet (meer). Ik was afgelopen zaterdag naar de Grote kerk in Deventer geweest naar de brocante fair, maar was redelijk snel weer weg. Het was gezellig en er waren genoeg kramen met mooie spullen, maar ik kijk nu uit naar een mooie napoleon en die was er niet. Op de terugweg ging ik langs bij Wilma@home aan de Rijksstraatweg in Twello. Zij heeft een gave brocante winkel met stoere spullen!  Daar zag ik het rek staan en was meteen verliefd (gebeurd vaker).

Ik kreeg het rek niet in de auto, maar dit was voor Wilma geen probleem. Diezelfde middag bracht haar man het rek gewoon bij ons thuis, net voordat ik Eric heel enthousiast wilde vertellen over mijn aankoop. Oke, even een uitdaging hoe Eric zou reageren op het oude rek. Gelukkig vond hij het prima, ook omdat hij zag dat ik er heel blij mee was. Zie de foto’s en oordeel zelf. Meteen weer de boel omgegooid, eethoek anders, etalagepoppen achter de bank gezet.

De witte paspop bij de bank, de beige paspop naast mijn mooiste kastje!

Mijn bruine vitrinekastje uit de keuken naar de kamer en de witte naar de keuken.

Ook meteen wat glaswerk verzet en de zwarte spiegel in de keuken weggehaald. Hier staat nu een oud dienblad. 

Altijd apart dat wanneer je 1 nieuw item koopt, je meteen inspiratie krijgt voor een grotere verandering.

Tot de volgende keer en groetjes,

Monique

6 gedachten over “Een oud bakkersrek

 1. Jacqueline

  Ik had het niet verwacht, maar ik vind het ook een mooi rek. Het heeft een stoere uitstraling!

 2. Emilie Nijman

  Monique wat staat het bakkersrekmooi! Je foto’s zijn geweldig, ik geniet ervan.

 3. CAls Swensen

  Het ziet er weer geweldig uit. .het straalt rust uit prachtig. Fijn weekend en geniet er van.

 4. Marijke

  Het matched mooi met al je andere brocante.
  Daar zal je veel styling plezier mee beleven!
  fijn weekend,
  groetjes van Marijke

Reacties zijn gesloten.