Een plaatje van een weegschaal

Een plaatje van een weegschaal!! Ik had deze beauty al vaker gezien op de Facebook pagina van Sandra (Frou Splinter in Makkinga) en een keer in het echt. Elke keer was ik weer verrast door de prachtige kleurschakering. Al deze kleuren vindt je terug in mijn interieur. Ik merk dat ik toch elke keer weer wordt “geraakt” door de okertinten.

Ik weet het, dit zijn echt veel foto’s van 1 nieuw item………………Zo verliefd ben ik hierop. De weegschaal staat op mijn oude keukentafeltje (de andere spulletjes moesten wijken en hebben alweer een nieuw plekje gekregen) en ik heb er oud bestek voor gelegd. Dit heb ik al jaren in huis en je kan hiermee altijd zo mooi decoreren.  Een paar oude bakvormen en een nummerplaatje erbij, zo is het plaatje weer compleet (voor mij tenminste). Ik moest voor deze aankoop ook naar Sandra om het op te halen, want het ding is loodzwaar. Dit is geen straf, samen heel gezellig een bakkie gedronken in haar hele gave huiskamer en fijn over onze brocante passie kunnen praten. Haar winkel is aan huis, dus een ideale situatie voor haar.  Het merk van de weegschaal is “Berkel”. Een echt  origineel oudje…………

 

 

 

 

 

 

Dit kussentje heeft ook weer een plaatje in okertinten. Tevens nog wat foto’s van kleine veranderingen.

Ik wens jullie nog een fijne zondag (einde) middag!

Monique

4 gedachten over “Een plaatje van een weegschaal

 1. Ineke van Leeuwen

  Wat een pracht weegschaal
  De kleuren zijn zeker heel mooi
  Ik vind het kleine tafeltje eronder ook een plaatje
  Echt een mooie combi van kleuren zo

  Groet Ineke

  1. Monique Bericht auteur

   Ineke,, dank je! Het tafeltje heb ik al heel lang en elke dag ben ik hier weer blij mee.

   Groejes,

   Monique

 2. Emilie

  Een prachtige aankoop. En alweer zo mooi gedecoreerd het zit je in de vingers.
  Groet Emilie

  1. Monique Bericht auteur

   Hoi Emilie, Dank je!!! Ik kom van de week even wat langs brengen, ga dan meteen weer hoor!!
   xxx Monique

Reacties zijn gesloten.