Een prachtig cadeau!!!

Ik heb een heel gaaf cadeau mogen ontvangen en dat is een fotoboek van ons huis! Ik had jullie verteld dat Sanne Boer en Karin Menninga een fotoshoot hebben gemaakt van ons huis en ik kreeg afgelopen zaterdag een boekwerk met wat foto’s van de shoot toegestuurd als dank voor mijn gastvrijheid (zo noemde Sanne dat).

Ik vind het prachtig en ben hier zo blij mee, echt een super verrassing!

Wat anders: Een erg mooi en gaaf adres om ook de hoffz stijl in het echt te bewonderen is Hillarys home in Bennekom. Hilgonda woont met haar gezin in een grote boerderij met een ruimte voor haar workshops waar je hele mooie groenstukken kan maken. Elke eerste zaterdag van de maand heeft zij open huis om mensen te laten zien hoe je de hoffz stijl in je eigen huis kan toepassen. Ze heeft ook een website waar je dan de spullen kan bestellen. Wanneer je googelt naar Hillarys home kom je vanzelf op haar site. Ik heb een prachtige wilde asperageskrans bij haar gekocht en twee gave velvet (fluwelen) groene kussens.

Het zijn echt heerlijke adressen om heen te gaan wanneer je jezelf een “cadeautje” gunt. Ik geniet al van het kijken en inspiratie opdoen onder het genot van een lekker bakje koffie.

Groetjes,

Monique