Een prachtige reportage in “Liefde voor Brocante”

van onze woning. Afgelopen maandag kwam ik thuis en zag het pakketje al op de tafel liggen. Ik wist niet hoe snel ik het uit moest pakken om meteen heel gulzig het boek door te bladeren. Alleen maar mooie plaatjes, helemaal toen ik pagina 155 opensloeg. Het is en blijft heel gaaf om je eigen spulletjes, met veel liefde verzameld door de jaren heen, terug te zien in een boek. Met de reportage in de WLS (hele mooie reportage door Anneke en Wilma gemaakt) was ik al zo trots, nu ook weer!! Margreet en Willeke hebben MIJN liefde voor Brocante echt heel mooi verwoord in de tweede editie van hun mooie boek. Ook de plaatjes van de andere blogdames (en mannen) zien er schitterend uit.

Woensdag jl. ben ik met Janny naar Lilablu in Arnhem geweest. Deze brocante winkel staat ook in het boek en Tina (de eigenaresse) had op haar facebook gevraagd of degenen die in het boek staan, woensdagavond 19 november naar haar toe wilden komen om gezamenlijk dit feit te vieren. Al bij binnenkomst stonden wij met open mond te kijken. Heel veel kaarsen branden, een beetje kerstsfeer en allemaal prachtige brocante spullen, het was een hele warme serene sfeer waarin we terecht kwamen. Ook Willeke en Margreet waren aanwezig om het boek te signeren. Ik heb kennisgemaakt met verschillende brocanteurs en heerlijk onze passie kunnen delen. Ook lagen overal snoeperijen en konden we koffie/thee krijgen zoveel we maar wilden. Wat zijn we verwend door Tina en Jan. Ook hun dochters liepen steeds rond met alle schalen vol lekkers. Het was een topavond met topmensen! In december houdt Tina twee dagen een kerstfair. Op haar facebook kan je zien wanneer deze zijn. Een AANRADER.

Het boek ligt te koop bij tante Brocante in Apeldoorn en kost 34,95. Tevens kan je het kopen wanneer je Liefde voor Brocante googelt. Dan zie je meteen hoe je dit boek kan bestellen. Ik heb nog een schattig oud zwart hoedje gekocht en deze gehangen aan de zwarte hoedenstandaard. Deze had ik lang geleden gekocht bij Hennie van Room 17. Hieronder op de foto te zien, tevens een plaatje van hoe onze eethoek er nu uitziet.

Onder de stolp heb ik Eric zijn eerste voetbal schoentjes gelegd, zo schattig. Eindelijk een mooi plekje voor gevonden. Ik heb nog ergens een kleine standaard waarop ze nog mooier uit komen. Eerst maar eens op zoek gaan………

Een heel fijn weekend!

Monique