Een super dag !!!

Vandaag was de brocantefair bij de Pollewop place in Emst. Een heleboel kramen met echt heel veel prachtig brocante. Ik noem even niet alle namen, gewoon morgen 15 mei zelf gaan ervaren. Dan staan al die prachtige kramen er opnieuw met heel veel schitterend brocante. Janny en ik hebben vandaag echt genoten en een aantal hele mooie spullen gekocht. Gelukkig heeft Janny een grote auto en konden we alles goed meenemen. Hierbij wat plaatjes:

Ik heb me er toe gezet wat foto’s te maken, eigenlijk had ik er geen tijd voor………Veel bekenden gezien en gesproken zowel achter als voor de kramen. Het weer was perfect, prachtige spullen en veel gezelligheid. Voor de kinderen ijs en een theater, lekkere broodjes, toasties en appelgebak voor de inwendige mens. Een Topdag voor iedereen ( hoorde ik om mij heen), dus echt een aanrader voor morgen 15 mei.  Elian en alle anderen bedankt hiervoor!!!! Nog even een foto van de volle auto:

Dit is dus niet alleen voor mij hoor!!!  Zodra ik mijn spullen heb geplaatst in huis, laat ik jullie dit zien.

Groetjes

Monique

2 gedachten over “Een super dag !!!

 1. Jeanette

  Hoi Monique,

  leuk om je snel nog ff gezien te hebben. Je bent goed geslaagd! Ik heb zelf nog 2 gietijzeren vazen en een dadeltak gekocht. Heel blij mee.

  Groet,
  Jeanette

 2. Brigitte

  wauw wat een mooie spullen zie ik weer. Dat bankje achterin de auto viel me meteen op hihihi
  Ze hebben zeker perfect weer gehad. Ben benieuwd wat jouw aandeel in de volle achterbank is :))

  Fijne zondag

  lieve groet Brigitte

Reacties zijn gesloten.