Een tijd van komen en een tijd van gaan

Tja, zoals de titel zegt: Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Hiermee wil ik aangeven dat dit mijn laatste bericht met mooie foto’s zal zijn. Ik heb met heel veel plezier 6 jaar lang mijn interieurinspiratie met jullie kunnen delen, maar het wordt tijd voor wat anders. Wat……………..weet ik nog niet, komt vanzelf! Uiteraard zal mijn passie voor het wonen niet overgaan, maar voortaan wel in “stilte” gebeuren. Eerst nog maar eens wat foto’s:

We missen al een tijdje goed licht boven de eethoek en omdat ik de tafel nu op een hele leuke plaats heb staan (vind ik), hebben we toch maar weer besloten om hier een mooie hanglamp op te hangen. Ik zag deze al eens voorbij komen van het merk Duran lampen, maar het prijskaartje stond me echt niet aan. Toen zag ik dezelfde lampen bij de Praxis, dus was de keuze snel gemaakt. Je hebt deze lampen met verschillende binnenkanten, ik vind dit een hele mooie warme tint.

Hierboven een paar keukenhoekjes, de twee prachtige houten kandelaren heb ik gekocht via de site van dubbelgenietenverkoopenstyling. In het witte rek staan mijn oude naambordjes die ik in de loop van de jaren heb verzameld.

Een tijdje terug heb ik een oude meerpaal gekocht bij Hillarys Home, het vervoer hiervan zal ik jullie besparen, het was echt een uitdaging om dit loodzware ding thuis te krijgen. Helaas kan je de kleurschakeringen nu niet goed zien, omdat het door de regen erg nat is geworden.

Ook nog even een paar woonkamerplaatjes, ik heb zowaar mijn groene kussentjes maar eens op de bank gelegd, doe eens gek dacht ik………………

Lieve volgers, ik wil jullie bedanken voor het bekijken van mijn website al die jaren en ook de hele leuke reacties die ik heb mogen ontvangen. Als dank deze mooie bos gekleurde tulpen (het moet toch niet gekker worden met mij).

 

 

 

 

 

 

Het gaat jullie goed!!!

Lieve groetjes,

Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − tien =