Foto’s van de krijtverf Pure & Original

Een paar weken (alweer) geleden heb ik een kastje, een paneel en de muren van ons toilet beneden geverfd met de krijtverf Sahara Dust van Pure & Original. Het zal niet de goedkoopste verf zijn, maar ik vind het een geweldig mooi product. Het dekt in één keer en het geeft een zeer matte uitstraling. Hierbij de foto’s.

Het is helaas niet goed te zien hoe mooi de linnen kleur is.

Hieronder ook nog even een plaatje van de naaimachine waarbij een kleurenoverzicht te zien is waar ik erg van houd. Oud hout, de kleur van de stof die je hier ziet (deze hebben we in de woonkamer als kalkverf op de muren gebruikt) en zwart.

Wat voor een projectje gaat ze nu weer doen, ik zal iets verklappen. De witte meubels in de woonkamer, zowel bij de eethoek als bij de zithoek, wil ik vervangen door wat donkere tinten. De bovengenoemde kleuren ga ik hier t.z.t. toepassen. In Juni heb ik een weekje vrij en ga ik dit uitvoeren. Het is fijn dat ik dus genoeg tijd heb om de nodige voorbereidingen hiervoor te treffen. Zeker omdat ik het totaalplaatje al helemaal in mij hoofd heb…………………

Groetjes,

Monique