Gaaf adres en ……..een fotoshoot

Zo, daar ben ik weer! Ik denk dat het voor velen lijkt dat ik alleen maar bezig ben met ons interieur wanneer je mijn blog leest en bekijkt. Voor de duidelijkheid, dit is niet zo! Ik doe veel meer dan dit, maar besteed wel veel tijd en energie hieraan. Dit noemen ze met recht een hobby, tevens een kleine verslaving……..Ik heb al eerder verteld dat ik regelmatig naar Frieda Dorresteijn in Leersum ga, ook naar de Espeterhoeve in Barneveld. Dit zijn voor mij adressen waar ik heel veel inspiratie op doe. Een nieuw adres is De Briellaerd in Barneveld. Een gaaf  tuinadres met een hele mooie oranjerie met prachtige spullen. Ik ben hier pas geweest en heb  lekkerbekkend rond gelopen, een kop koffie gedronken en een heerlijk stuk appeltaart gegeten, blijer kan je mij niet maken!

Ik heb hier een prachtige krans gekocht, deze is al ingedroogd, dus gaat jaren mee. Daarvoor  was ik bij Frieda geweest waar op zaterdagmorgen altijd open huis is. Ook kan je dan bij haar binnen kijken en een kopje koffie met iets lekkers nuttigen. Ik ging daar weg met een mooie kruik en een houten bak waar je van alles in kan leggen.

Aankomende week krijg ik twee dames die een fotoshoot komen doen voor een woonblad  (mij nu nog niet bekend). Ik moet toegeven dat ik van te voren wat hyper wordt om alles zo mooi mogelijk te stylen, wordt dan echt niet goed van mijzelf, maar ja, ik doe het voor de eer. Wanneer ik meer weet horen jullie dit ook. Eerst nog wat plaatjes van mijn werk.

Amaryllisbollen in potjes, stoel verplaatst naar “Maarten”, hocker naar de andere muur met een kussen erop, de voederbak gevuld met heeeeel veel walnoten met toefjes groen, een houten bak gevuld met verse mos, groene takken in de gietijzeren pot, een oude linnen aardappelzak over de stoel in de keuken, enz. Voor nu even genoeg gestyled. De veranda en onze slaapkamer worden ook onder de loep genomen, hiervan de volgende keer wat foto’s!

Groetjes, Monique

2 gedachten over “Gaaf adres en ……..een fotoshoot

  1. Annet

    Ontzettend leuk dat je een blad komt!! En dat wordt vast een super gave fotoshoot!!
    Succes Monique

Reacties zijn gesloten.