Gewoon lekker freubelen

Het is er weer voor vind ik………..Eric was vandaag een dagje weg, het weer is donker en wat herfstachtig, dus tijd voor freubelen in huis. Ik moet hier ook alleen voor zijn anders werkt het niet. Eerst uit de tuin wat takken annabelles en in de emmer op de eettafel gezet. Deze worden nu steeds mooier, wat gelig/bruin tot echt donker bruin, prachtig!

Mij oude witte bodice al een tijdje op een klein wit paspopje, vind ik nog steeds erg mooi. 2015101600008

 

 

 

 

 

 

 

Een oud huidje, wat ik al in de verkoop had, toch maar weer van zolder gehaald en op de houten vloer gelegd bij de salontafel.

In het echt valt het minder op, dus niet zo “aanwezig” als op de foto’s. Ook even wat theelichtjes aangedaan, maakt het wat gezelliger met dit sombere weer. De annabelles uit de emmer gehaald en hier wat bruine takken met iets groens ingezet, geeft toch weer een ander  sfeertje.

De engelenvleugels nu aan de ladder bij de zwarte paspop gehangen, een kleine verandering wat toch net weer even iets anders staat. De klok ook van zolder gehaald, makkelijk zo’n winkeltje aan huis.

Morgen 17 oktober is de Brocante schuur 1708 in Teuge weer open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Altijd weer de moeite waard om even naar toe te gaan. Zaterdag 24 oktober is in Deventer in de Grote kerk weer een herfstbrocante fair, ik ben zeker van de partij! Een replica oude buste voor heeeeeeeeell weinig op de kop getikt, deze ga ik oud maken en laat jullie dit de volgende keer zien. Ik ben erg benieuwd hoe het gaat worden.

Prettig weekend en groetjes.

Monique