“Groene” plaatjes

Eric heeft mooie plantenbakken gemaakt van steigerhout voor de buxusbollen.  Ook is hij bezig een grote vogelkooi te maken, tevens van steigerhout. De ombouw van de vuilnisbakken is ook van dit hout. Zo krijg ik alles in dezelfde stijl. De blauwe en witte violen geven een vrolijk plaatje en het zithoekje achter in de tuin staat erg gezellig. Dit zijn spullen die ik al heel lang heb, maar met wat kleine veranderingen heb je toch weer een nieuw plaatje. Ik heb ook weer een spiegel opgehangen in de tuin, misschien raar, maar het heeft toch wel wat………. Zoals beloofd een foto van de witte tafel onder de veranda. Deze heb ik met krijtverf geschilderd. Nu eerst even wat foto’s om een beeld te geven.

Op 1 van de foto’s is ook een industrieel luik te zien. Deze staat in een hoek onder de veranda. Dit is een voorkant van een oude lockerkast. Deze heb ik gekocht bij de winkel “eigen” in Apeldoorn. Hieronder zien jullie de witte eethoektafel. Deze heb ik ook geschilderd met krijtverf van Annie Sloan. In de gietijzeren pot op tafel staat weer mijn favoriete plant de asparages. Ik was gisteren bij Intratuin en zag deze beauty. Wat is het toch heerlijk om hier lekker te neuzen,   een heerlijke cappuccino te drinken en de volle karren te bekijken. Wat een beetje zon al niet doet. Daarna heb ik het voorraam gewassen en meteen wat veranderd op de vensterbank. De grote oude luiken/panelen die ik voor het raam op de grond had staan, heb ik weer op de vensterbank gezet.  Ook de andere spulletjes meteen iets anders gestyled.

As. vrijdag komen onze nieuwe markiezen. Zowel voor het voorraam als voor het zijraam. Ben heel benieuwd hoe dit zal staan. Eric gaat ze zelf ophangen, dit gaat zaterdag gebeuren, net voor de pasen. De markies voor het zijraam moet nog even wachten omdat Eric hiervoor eerst nog een ombouw moet maken. Ik heb gekozen voor een hele donkergroene kleur met een rechte volant. Iets heel anders dan wat ik nu heb. Foto’s hiervan en van de vogelkooi de volgende keer en nog meer nieuwe ideetjes.

Groetjes Monique

 

4 gedachten over ““Groene” plaatjes

 1. jossy

  Hallo Monique

  Leuk, om jullie huis zo te zien. Ik had net Gonny aan de lijn en die vertelde van je site!!! Dit is even een snelle reactie, moet nodig met de hond uit. Ik ga de foto’s zeker beter bekijken.
  Heel veel groetjes ook voor Eric en tante Ruth
  Jossy

 2. Lia

  Hoi Monique,

  Leuke brocante blog, en de stoelen waar jij naar vroeg heb ik via mijn zus gekocht.
  Maar zou niet weten in welke winkel ze die verkopen.

  Groetjes lia

 3. Corine

  Hoi Monique,

  Wat heb je een prachtige site! Erg leuk om even te kijken en te lezen.
  Het was ook erg gezellig op de verjaardag vanmorgen.:)
  Groet Corine

 4. Clothilde

  Dag Monique, ’n vraagje van “” ’n Zeeuwse Schone “” :
  Het emaille zeepbakje bij jou in de badkamer, heb je dat bij Proetske gekocht?
  Volgens mij is dat vroeger van mij geweest!!!!!!!!!
  Lieve groeten,
  Clothilde

Reacties zijn gesloten.