Heel subtiel Kerst……

Ik ben vandaag begonnen met kerstsfeer aanbrengen in ons huis. Het voelt altijd dubbel voor mij. Kerst moet iets moois, gezelligs zijn en het moet vooral met liefde en warmte te maken hebben. Heel mooi en ieders wens denk ik. Waarom is dit voor heeeeeel veel mensen niet wat het is? Juist met deze dagen moet ik hier vaak aan denken. Uiteraard denk ik ook  aan de mensen die ik verloren heb waar ik heel veel van houd, juist met deze dagen. Ik besef wel dat ik ook heel veel wel heb, ondanks de verliezen. Gezondheid, werk, liefde en een veilige plek. Er zijn genoeg mensen die dit niet hebben……………. Deze mensen wens ik veel sterkte.

Oke, nu weer bij mezelf blijven en dat is juist genieten van kerstsfeer aanbrengen met gezellige muziek op de achtergrond en kaarsjes aan. Ik heb een kerstboompje aangekleed en overal wat groen neer gelegd. Heel subtiel (zolas de titel al zegt), wel gezellig vind ik. Hierbij wat plaatjes.

Lieve groetjes

Monique

4 gedachten over “Heel subtiel Kerst……

  1. Paul van Velsen

    Je bent er maar weer druk mee geweest Monique. Het ziet er erg gezellig uit! En het brengt me op een idee, ik wil ook van die kerstverlichting aan de veranda!

  2. Jacqueline Koopman

    Inderdaad heel subtiel, maar wat ziet het er gezellig uit!
    Ook heel leuk, die grote witte (opvouwbare) witte kerstklokken. Doet me denken aan mijn jeugd. De veranda met die fijne lichtjes is ook prachtig.

Reacties zijn gesloten.