Heerlyck Goed in Zutphen

Ik ben laatst naar Zutphen geweest om een dagje te shoppen. Dit was al heeeeeeel lang geleden en ik heb genoten. Het was mooi weer en zo’n dag dat alles klopt. Ken je dat gevoel?  De sfeer erg gezellig vanwege de markt die dag en ineens zag ik het……………..een oud pand met veel mooi brocante. Mijn hart ging sneller slaan en zei tegen mezelf dat ik rustig moest blijven en eerst alles mooie spulletjes gaan bekijken. Op de eerste etage was een chocolaterie. Echt heel gaaf om daar te zitten met een kopje koffie. Ik ben wel 1 uur binnen geweest. Ik heb erg gezellig gekletst met de eigenaren Bas en Anja. Uiteindelijk ben ik weggegaan met een erg mooie franse bodice en een oud zeepbakje rijker. Echt de moeite waard om hier een bezoekje te brengen. Hieronder de foto’s van beide. Tevens ons nieuwe vogelhuis die Eric heeft gemaakt van steigerhout. Je zou willen dat je een vogel was, zo mooi.

Ook heb ik nog wat andere foto’s toegevoegd o.a. van onze trap bekleed met zwarte velours. Bij Tante Brocante aan de Koninginnelaan heb ik een oud zwart bakblik gekocht en ingericht met oud bestek, oude prentjes enz. Ook heb ik twee oude postzakken aan de muur gehangen in de tuin, ben hier erg fan van.

Van onze nieuwe markiezen laat ik de volgende keer foto’s zien, omdat Eric nu bezig is met de ombouw voor het markies voor ons zijraam. Wanneer deze ook hangt, krijgen jullie de foto’s.

Groetjes Monique.