Het was weer een feestje!

Emst Brocante fair afgelopen 25 mei! Ik was om 10.00 uur aanwezig en ging om 13.30 uur weer richting huis met heel veel inspiratie door de prachtige spullen die ik daar zag. Alhoewel ik me had voorgenomen niets te kopen (ik sta zelf met mooie spullen in Gorsel op 18 juni) ben ik toch voor de bijl gegaan.  Eerst even een impressie om jullie te laten zien hoe de sfeer was.

Brocante Het Franse huis, De Tweede lente, Botters Brocante, Atelier de Paris, Jeannette’s  Brocante, Lila Blue, Jeanette Philips en nog veel meer! Ik heb met deze dames (en heren) gezellig gekletst en men was zeer tevreden met de verkoop! Uiteraard heb ik Elian bedankt voor al haar brocante inspiratie die zij gegeven heeft en haar veel geluk gewenst voor de toekomst.

Hierbij mijn aankopen; krukje, popje, emaille bordjes, oude apothekersflesjes en laden.

Eric was niet over alles enthousiast, mag en kan je ook niet verlangen van een hele nuchtere man, toch?

Tot de volgende keer!

Monique

8 gedachten over “Het was weer een feestje!

 1. Annelies

  Nou Monique als ik al dat moois zo op de foto’s zie dan vind ik het heel knap van je dat je niet meer gekocht hebt.

 2. Ineke van Leeuwen

  Prachtige aankopen!
  Ook wij waren er om 10.00 uur en hebben ook genoten van al dat moois
  Jammer dat het de laatste keer was……vond dit altijd een van de mooiste en sfeervolste

  1. Monique Bericht auteur

   Ineke,

   Inderdaad, heel jammer dat het voorbij is nu……..

  1. Monique Bericht auteur

   Ilse,

   Dit is allemaal voor de verkoop voor Gorssel!
   Misschien zie ik je morgen daar?
   Moni

Reacties zijn gesloten.