Hoe gaaf is het wanneer………

twee hele leuke zusjes genaamd Willeke en Margreet je huis komen fotograferen om deze plaatjes later in hun boek “Liefde voor Brocante” terug te zien. Hieronder mijn foto waar zij beide op staan. Dit boek had ik al een tijdje in huis en was er helemaal weg van. Gecontact met de meiden en een afspraak was snel gemaakt. Ze hopen einde van dit jaar de nieuwe versie uit te kunnen brengen.  Ik wil nog wel zeggen dat het echt voelde alsof ik de dames al heeeeel lang kende, er was meteen een grote klik. Helaas moesten zij op tijd naar huis, anders waren het nog vele gezellige uurtjes geworden, dat is zeker.

Ik ben ook bij Dinka (EasyLiving) langs geweest om een bakkie te doen en om een paar spulletjes bij haar te kopen.  Was heel gezellig en we hadden tijd te kort. Heb ook meteen een tafel gekocht die ik zag staan bij haar en Dinka had deze net in de verkoop gezet……….Hoezo was ik dit helemaal niet van plan. Je kan gewoon verliefd worden, ook op een tafel toch?   De volgende keer laat ik deze zien (ik ga er nog wat aan schilderen), tevens wordt de voorkamer hierdoor omgegooid. Dat weet ik nu al en verheug me erop. Iets nieuwe erbij en vaak komt dan de verandering. Dat vind ik nu juist zo leuk!!

Tot snel en groetjes

Monique

 

 

2 gedachten over “Hoe gaaf is het wanneer………

  1. Brigitte

    Via via kwam ik bij je terecht en heb je meteen aan mn lijst toegevoegd.
    Alles vind ik een plaatje en kijk uit naar je volgende post
    Fijne avond en een goeie week
    grtzz Brigitte

Reacties zijn gesloten.