Houten krukjes, bankjes en meelzakken

Ik vind oude houten krukjes en bankjes erg gaaf. De verweerde uitstraling en het maatje, je kan het altijd overal kwijt! Zet het ergens naast,  bij of op elkaar met een leuk item (of zelfs zonder), het maakt het plekje net even iets interessanter.

In de badkamer met mooie stukken zeep, in de slaapkamer met victoriaanse laarsjes, in ons washok met een klein ladenkastje, in de woonkamer naast een stoel met een glazen stolp met kaars en ook voor de salontafel (hier de bank van steigerhout die Eric ooit heeft gemaakt. Ja inderdaad,  of het nu de badkamer, toilet of washok is, overal worden mooie spullen gestyled.

Hierboven zie je hele oude meelzakken in prachtige tinten. In de badkamer, bij de antieke piano over een handdoekenrek, over een eetkamerstoel en bij de oven. Ik heb zelfs een meelzak losgeknipt om er twee keer plezier van te hebben, je hebt dan twee losse kanten die je ergens kan stylen.

Ik heb ook nog plaatjes gemaakt van hoe het in juni er uit gaat zien met het oude hout, zwart en de beige/leem kleur. De zwarte items die je ziet heb ik al met krijtverf geschilderd. Overal voeg ik iets groen toe in de vorm van een krans, plant of gewoon een groen boeket.

Geniet van het mooie weer!

Groetjes,

Monique