In de verkoop…..

heb ik een mooie stoel die al een tijd bij ons in de woonkamer staat. Deze is ooit bij Rofra Meubelen gekocht met nog een stoel en een grote bank. De kleur is moeilijk te noemen, ik ga voor een zandkleur. Omdat ik al een tijdje graag de witte Ektorp stoel van de Ikea (wie kent hem niet) wil hebben, gaat deze stoel ook in de verkoop voor 75,00 euro. Hij is nog als nieuw omdat de stoel meer voor af en toe werd gebruikt. Ik heb de andere stoel reeds verkocht. De bank mag blijven, hier heb ik altijd een mooi wit plaid over liggen. Dit is zeer praktisch, maar ik vind het  ook heel mooi. Ik houd van witte meubelen. Hieronder drie foto’s van de stoel. Bij interesse voor de stoel, kan je mij mailen.

Monique_van_aalten@yahoo.co.uk

Ook laat ik een paar foto’s zijn uit de nieuwste Jeanne d’Arc Living waarin een reportage van de website www.sjebbiez.com staat. Regelmatig bestel ik bij deze webshop. Lekker industrieel!!

Op de salontafel heb ik pas een heel mooi zijden boeketje gemaakt van de bekende Jim Jon  zijde. Dit vind ik altijd nog de mooiste zijde. Je ziet tegenwoordig weer meer zijden bloemen. Ik ben blij dat ik deze altijd goed heb bewaard. Tevens nog een paar foto’s uit de “losse pols”.

 

De volgende keer laat ik mijn nieuwe stoel zien.

Tot snel

Monique