Inspiratie en kast kijken

Afgelopen week viel de nieuwste “Liefde voor Brocante” op de deurmat, iets waar ik altijd erg naar uit kijk. Het voordeel van een abonnement is dat je als “eerste” het magazine te zien krijgt voordat deze in de winkels ligt. Deze keer is het , voor mij tenminste, weer een prachtige editie geworden en ik kreeg meteen veel inspiratie om lekker te gaan freubelen.  Bij het openslaan van het magazine zag ik meteen de reportage van het huis van Mirna Boessen Hauwert. Jaren geleden heb ik haar vorige huis in Spanje al bewonderd in een ander blad. De hoeveelheid van haar prachtig gestylde industriële spullen raakte mij toen al enorm, maar ben haar daarna uit het oog verloren. De verassing was daarom ook groot toen ik deze reportage van haar nieuwe huis nu tegenkwam. Hierbij een paar plaatjes.

Zoals ik al zei raakte ik meteen erg geïnspireerd en bedacht dat ik de deur van mijn oude broodkast gewoon open moest laten staan, waardoor je steeds in de kast kan kijken. Uiteraard moet er dan wel iets leuks te zien zijn, dus meteen aan de slag om met mooie spullen de kast te gaan inrichten. Her en der wat weggetrokken en deze gebruikt om een echte “kijk” kast te creëren. Ik vind het erg geslaagd!!

Boven in de kast zit een druklampje (weet niet hoe het officieel heet) bevestigd en dit geeft een heel leuk effect. Ik wist helemaal niet dat dit lampje er al in was gezet door “Jantje en Dientje,  degene waar ik deze kast een tijd geleden heb gekocht. Het is de moeite waard op deze site te kijken omdat Irma een kei is in het stylen. Deze periode van het jaar waarin we richting de herfst gaan vind ik sowieso de tijd om het binnen weer extra gezellig te maken.

Fijne zondag!!

Monique

2 gedachten over “Inspiratie en kast kijken

  1. Brigitte

    de herfst is 1 van mn favoriete jaargetijden. Weer heerlijk de kaarsjes aan, aangenamere temperaturen(vind ik dan) n vroeg donker. Hou ervan.
    Myrna heeft er echt feeling voor en is bovenal een superlief mens.
    Fijne zondag
    lieve groet Brigitte

Reacties zijn gesloten.