inspiratie opdoen

De oude etalagepop (laatst gekocht bij de tweede lente) heb ik uit elkaar gehaald. Wat ik gedaan heb is het bovenlijf op een krukje gezet en de benen staan nu los gevuld met beige stof. Dit idee heb ik eerder gezien in een brocant woonblad.  Het lijf is nu versierd met de witte pierrotkraag.

De jeneverbesjes heb ik op een oude broodplank gelegd en twee gietijzeren potjes (deze heb ik al wel 20 jaar) met een paar waxineglaasjes erbij gezet. Dit staat heel leuk op de eettafel en onder de broodplank 4 plakstrips gedaan. Op deze manier kan je de plank makkelijk verschuiven op de tafel zonder dat de boel krast. Ik blijf ook verliefd op oude beboterde terrines.

Op een gote gietijzeren vaas heb ik een stel beboterde schalen gelegd, heb ik gezien bij De Tweede lente. Zaterdag toch een bak witte winterviolen gehaald en buiten gezet, het zonnetje scheen heerlijk en hierdoor wordt het voorjaarsgevoel versterkt, toch?

Wat groen in de pot op de salontafel gedaan, staat toch wel weer gezellig………..De zwarte panelen onder de veranda is een blijfertje, ik ben er nog steeds erg blij mee.

Volgend weekend laat ik jullie onze nieuwe (oude) klepbank zien, deze komt bij de eethoek in de woonkamer. Hoezo een cliffhanger?

Groetjes

Monique

Een gedachte over “inspiratie opdoen

Reacties zijn gesloten.