Inspiratie

Ik denk dat de meeste interieur liefhebbers (verslaafden) dit wel herkennen, kerst eruit en de boel weer opnieuw stylen. IK heb het zeker!!! Bij mijn vorige post ging er wat mis, ik had juist veel tekst geschreven bij de foto’s, maar helaas…………Daarom toen alleen plaatjes, wilde niet weer heel lang bezig zijn met tekst. Nu wel weer, maar eerst foto’s:

Misschien had ik het al verteld, maar toch moet ik even weer de verandering van onze bank laten zien. Ik heb de kussens laten voorzien van 1 hoes (zit-gedeelte en rug-gedeelte)door de Kussenmakerij in Apeldoorn, zij leveren prachtig resultaat. Op deze manier heb ik een Hoffz-bank, deze stijl vind ik al een tijd prachtig en hoef zo geen nieuwe bank te kopen, wat ik ook niet van plan ben.

Ik heb de eettafel rechts bij de muur gezet met een nieuwe kruiklamp erop, dezelfde heb ik al (heel lang) naast de bank staan en kwam ook hetzelfde exemplaar tegen bij Best for Home in Veenendaal. Een geweldig adres en zeker de moeite waard om hier te gaan kijken. De beide kruiken waren donkerbruin en ik heb deze met de graphite krijtverf van Pure & Original geverfd die ik hier nu overal heb gebruikt. Eric heeft van beiden een lampenvoet gemaakt, hoe handig! Het oude houten vliegenkastje (stond eerder bij de TV hoek) heb ik nu tegen een andere muur gezet, tegenover de eettafel. Hierop een paneel gezet wat ik al jaren heb liggen op ons TV meubel, hieraan een mooie wilde asperageskrans gehangen, mijn oude bankje er naast gezet met de twee prachtige etalagepopjes en zo heb je weer een nieuwe look. De poef bij de ramen, waardoor je kijkt richting de veranda, gezet met een lamp erbij wat ook weer heel leuk staat.

Ook zie je hierboven de oude houten potten met mosbolletjes die ik een tijdje terug bij Hillarys Home in Bennekom heb gekocht, elke keer wanneer ik hier naar kijk raak ik weer verliefd! Ook zo’n adres waar je gewoon heen MOET. In de keuken heb ik ook een wilde asperageskrans opgehangen in 1 hoek en in een ander hoekje ook weer wat veranderd, allemaal met dingen die ik al lang heb. Verandering van spullen verplaatsen geeft vaak al een heel ander gezicht! Hoe leuk is dat…………

In het toilet heeft Eric een prachtige steigerplank gemaakt om op het plateau te leggen, ik heb deze verouderd met antieke bruine boenwas. Meteen heb ik het daar wat rustiger gemaakt door de oude granaatmand (kunnen heeeeel veel spullen in) te plaatsen en verder niks…………

Links zie je ook een nieuwe creatie, een oud tafeltje welke ik ooit wit had gemaakt, daarna de bekende krijtverf van P&O erop, nu lekker afgeschuurd. De oude bakken (heb ik al heel lang) eronder gezet en voor mij weer een prachtig plaatje!!!

 

 

 

 

Eric is druk bezig met onze zolderkamer te vernieuwen EN ik heb een gave meerpaal gekocht bij Hillarys home, deze staat nu mooi te zijn in onze tuin.  De volgende keer laat ik hier wat foto’s  van zien en ja……………ik heb OOK nog een gewoon leven met werken, sporten enz. ha, ha, ha.

Lieve groet,

Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 16 =