Is het jullie al opgevallen?

We (Paul en ik) hebben de “kop” van mijn site wat veranderd. Je ziet nu drie x drie foto’s langzaam voorbij komen. Ik vind het echt erg mooi geworden en het is weer eens wat anders. Jullie zullen wel denken, wie is Paul? Paul van Velsen heeft mijn website gebouwd en wanneer ik iets niet weet of anders wil kan ik dit “gewoon” aan Paul vragen. Hij gaat dan meteen aan de slag en is voor mij een grote hulp. Meer informatie over Paul kan je vinden op www.mcvelsen.nl.

Nu eerst wat foto’s van een paar nieuwe aankopen.

Een mooie hoedendoos gekocht bij www.room17.nl en een paar oude zwarte victoriaanse laarsjes. Ook kwam ik een tijdje terug hele gaafe bruine victoriaanse laarsjes tegen. Je ziet ze tegenwoordig niet vaak meer te koop en dan zijn ze ook nog erg duur. Ik ben er erg blij mee. Tevens zie je een hele oude foto van de operettevereniging waar mijn moeder ooit bij is geweest. Ik vind het een schitterende foto. Uiteraard staat mijn moeder hier op, dus een mooi zwart lijstje gekocht en nu heeft de foto een mooi plaatsje gekregen in ons huis.

Ik heb jullie verteld dat ik de tafel onder de veranda wit heb geschilderd en dat is goed gelukt. Dus heb ik ook maar de eettafel die in de woonkamer staat wit geschilderd. Hier had ik al een tijd een groot wit tafellaken op liggen, maar dat vond ik niet praktisch. Ik ben benieuwd hoe het blad zich houdt bij gebruik en zouden ze “lelijk” worden, dat vind ik nu juist mooi. Elke gek zijn gebrek, toch? Ik zal snel wat foto’s van beide tafels laten zien en ook van de bakken van steigerhout die Eric heeft gemaakt voor onze buxusbollen.

Groetjes Monique