Kerstklokken

Ik heb drie oude cremekleurige kerstklokken gekocht. Ooit waren deze een must voor de kerst, heel lang geleden, nu zie je ze weer. Tenminste dat ik wat ik ervan weet. Ik zag ze in twee maten vorige week bij Heerlyckgoed waar ik in de kelder heerlijk gluhwein heb gedronken en ook heb genoten van allerlei lekkere hapjes. Bij Elian in Emst was het weer super gezellig en mooie spulletjes gezien. Daar heb ik een klein kransje van eucalyptus gekocht.  Ik heb mijn kerst “brocante” route afgesloten bij Hetty van Brocante het Franse huis. Daar heb ik een ovaal houten onderbord gescoord. Momenteel staan er alleen wat waxinelichtjes op, je kan er van alles op leggen/zetten en ook onder een glazen stolp staat het heel leuk.

Onder de veranda hangen lampjes die echt heel gezellig staan wanneer deze aan zijn. Eric heeft er een tijdklok op gezet, dus ook s’ochtends, wanneer ik vroeg weg ga, branden deze al.

Wij gaan er fijne dagen van maken, lekker eten en drinken en gezellig samenzijn met familie. Wat een luxe, op elk vlak, dat we dit kunnen doen allemaal!!!

Voor het nieuwe jaar hebben wij genoeg plannen om in huis en rondom huis zaken aan te  pakken. Ik houd jullie op de hoogte. Probeer van deze dagen te genieten, het is zo weer om…………………..

Groetjes

Monique