Keukenregaal

Afgelopen weekend hebben we mijn supergave nieuwe keukenregaal opgehangen. Ik kreeg de vraag van verschillende mensen: Wat is een keukenregaal? De brocante liefhebbers hoef ik dit natuurlijk niet uit te leggen, die weten dat.  Mijn antwoord luidde: Het is een soort kapstok waar je dingen op kan zetten, leggen en aan kan hangen.  Ik had altijd al een klein regaal in de keuken hangen, maar wilde graag een grotere. Hoe meer ik kwijt kan aan spullen, hoe liever mij dat is. Ook dit hoef ik niet uit te leggen aan een liefhebber…………..Oude soepterrines, gehaakte witte kleden, glaswerk gevuld met oud bestek, juskommen, oude bakvormen en nog meer, bijna alles kan je hier op kwijt.

Eric is dus een paar weken terug begonnen met vragen hoe het regaal  eruit moest komen te zien en is begonnen met opmeten. We besloten om een hoek erbij te pakken en een stukje muur. Na enig overleg ging Eric aan de slag en hierbij het resultaat.

Meteen nog wat andere plaatjes van mijn keukentafeltje waaraan ik gezellig kan zitten kijken naar het moois.

Bij Tante Brocante in Apeldoorn heb ik nog een heel lief klein prentje gekocht en in de gang gehangen, dit zijn zo mijn kleuren. 2015122700010Helaas gaat Ingrid stoppen met de zaak en komt hier iemand anders in. Het gezellige koffiegedeelte blijft wel gewoon bestaan. Het is zeker de moeite waard om hier nog even te gaan kijken om nog leuke spullen te scoren vanwege de korting die er nu is.

 

 

 

 

Vandaag maar eens de kerstspullen verder opruimen en lekker de boel opnieuw aankleden. Ook deze week weer richting de sportschool, wordt weer tijd. Niet te vergeten deze week nog genieten van ons verlof en as. donderdag maken we er een gezellige oudejaardsdag en avond van.

Ik wens iedereen een heel fijne jaarwisseling en hoop jullie in 2016 vaak te kunnen/mogen verblijden met mijn berichten en de plaatjes.

Lieve groet,

Monique

2 gedachten over “Keukenregaal

  1. Yvonne

    Je mag wel erg blij zijn met zo’n handige man!!!Ziet er leuk uit,je bent wel vroeg met het weghalen van je kerst spullen. Fijne jaarwisseling en met frisse moed het nieuwe jaar tegemoed:)?groetjes van je Zuma vriendin.

Reacties zijn gesloten.