Kleine veranderingen

Ik had al een tijdje zin in wat verandering in onze woonkamer met de bestaande spullen. Herken je dat? Je wil een eenvoudige nieuwe look aanbrengen in  je interieur, maar omdat het huidige ook nog steeds leuk staat laat je het maar zo. Dit om te voorkomen dat de “oude” situatie toch leuker was. Slaat natuurlijk nergens op, maar voor mij werkt het wel zo. Toch heb ik vandaag een paar spullen verplaatst. Paspoppen ergens anders bij gezet en de gedroogde annabelle’s uit de trog gehaald en in de emmer op de eettafel gedaan.

Twee apothekersdoosjes (in de kleur van het kastje wat je op de foto ziet) op de schouw gezet en een glazen pot met oud etiket toegevoegd op de zwarte lessenaar.

Gewoon weer lekker bezig geweest op deze druilerige zondag, op de huishoudelijke werkzaamheden na.  Het is rustig in blogland vanwege de vakanties wat logisch is. Ik wil wel  wekelijks een bericht met leuke foto’s blijven plaatsen voor de achterblijvers.

Groetjes Monique.

 

Een gedachte over “Kleine veranderingen

  1. Brigitte

    Herken het totaal niet hihihi…..ben net zo…soms grote veranderingen en soms kleinere. Maar het jaar in en jaar uit op 1 en dezelfde plek laten, nee, daar wordt ik absoluut niet blij van. Je hebt leuke veranderingen aangebracht :))
    Geniet er lekker van. Het is idd erg rustig in blogland.

    Fijn avond lieve groet Brigitte

Reacties zijn gesloten.