Kleur toepassen

Ik heb vaker gezegd dat ik niet van de “kleuren” ben. Wanneer ik het zie, b.v. op de markt bij de bloemenkramen, kan ik er echt van genieten. Ik denk dan ook” Oh, zo’n prachtig boeket wil ik ook! Alleen wanneer ik dit thuis neerzet heb ik al na hooguit 2 dagen dat ik er onrustig van wordt. Dus…………. voor buiten in de tuin vind ik het prima!

We hebben de voortuin vernieuwd omdat de buxussen helaas kapot gingen waardoor we de voortuin moesten vernieuwen. Er waren meerdere vierkanten met buxus en Annabellen, nu hebben we 1 groot vierkant met taxus en annabellen. In het midden mag de prachtige pot op de sokkel blijven staan. De witte potten heb ik gevuld met blauw/paarse en witte violen en mooie klimop. Naast de voordeur komt een gaaf paneel die ik aankomende week nog ga schilderen. Eric heeft deze zelf gemaakt en is weer erg mooi geworden.

Bij de twee etalagepopjes heb ik een lampje (geverfd met zwarte krijtverf en een kapje van de Kwantum) gezet. Voor de eettafel een oude houten stoel die ik al lang heb, achter de bank ook wat rustiger gemaakt. Geeft meteen weer een andere look!

Groetjes,

Monique

Ps. de tuin moet alleen nog goed aangeveegd worden.