Koffertjes en een heel leuk nieuwtje

Koffertjes zijn en blijven altijd leuk om mee te decoreren, om hoogte te geven en gewoon mooi om naar te kijken. Ik heb door de jaren heen een aantal leren en rieten koffertjes gespaard. Een aantal heb ik in de woonkamer gezet, deze staan hier al heeeeel lang samen met industriele bakken. Deze combinatie vind ik echt gaaf. Ook ligt hier een wit gemaakt exemplaar, bij een koffer met de “verkeerde” kleur, pak de witkwast en je hebt weer een beauty.
De rieten koffertjes staan in onze slaapkamer, deze kleur past niet in de woonkamer maar wel perfect in de slaapkamer. Daar staat o.a. een oude ladenkast in deze kleur en ook een schitterende oude buste. Deze heb ik ook al jaren……..
De kleurverschillen op de foto’s vallen niet op in de slaapkamer, dus weer één geheel. Ik probeer makkelijker te worden met het kleurgebruik van mijn spullen, maar dat lukt me toch niet. Ik moet op elkaar afgestemde kleuren om mij heen zien, dat geeft mij rust.
Het nieuwtje: A.s. woensdag ga ik naar Lila Blue in Arnhem om de tweede editie van het boek Liefde voor Brocante te ontvangen. Margreet en Willeke zijn een tijd geleden bij ons geweest om een mooie reportage te maken van ons huis en deze is in dit boek gepubliceerd. De andere dames, waarvan hun interieur ook in dit boek te zien is, zijn dan ook aanwezig. Margreet en Willeke gaan officieel het boek uitreiken en we gaan er gezamenlijk een klein feestje van maken. De volgende keer laat ik foto’s zien van het boek en noem waar je deze kan kopen.
Tot snel!!