Leilinde en oude buste

Ik had verteld dat wij voor onze nieuwe schutting een leilinde en de Strong Annabelle zouden plaatsen. Dit hebben wij ook aan de andere kant van onze tuin staan. Foto’s heb ik in mijn post van 28 september al laten zien. Vanaf vorige week is dit gerealiseerd en hierbij de foto’s. Op dit moment is alleen nog een kale leilinde te zien en de aanplant van de Annabelle’s, dus niet een super mooi plaatje……………maar beloofd is beloofd.

Ik ben in huis natuurlijk ook weer aan het freubelen geweest en heb aan een oude kledinghanger een mooie creme kleurige jabot gehangen. 2015112800010

 

 

 

 

 

 

 

De Strong Annabelles die in de voortuin staan zijn nu prachtig van kleur en ik heb een krans hiervan gemaakt. Deze hang ik onder de veranda bij oude paneeldeuren, voor nu even nog op de buitentafel gelegd.

Een tijd geleden zag ik op Pinterest een foto van een paspop met een pierrot kraag en een oude zwarte hoed. Dit plaatje liet me niet meer los en heb ik zelf een witte pierrot kraag  gemaakt en uit één van mijn oude hoedendoezen een zwarte hoed gehaald. Bij Tante Brocante aan de Koninginnelaan haal je op de rol deze witte geplisseerde stof en met een reigdraadje erdoor krijg je de kraag op de gewenste lengte.2015112800011

 

 

 

 

 

 

Ook nog even een foto van een oude koekjestrommel in de kleur ‘oud” geel/creme. 2015112800012Ik vind dit zo’n prachtige tint.

 

 

 

 

 

Ik heb al heel lang (mijn eerste brocante aankoop) een oude buste op onze slaapkamer staan, Hij staat hier prachtig en is één geheel met de rest van de brocante spullen die hier staan. De slaapkamer is voor mij een verlengstuk van de woonkamer, keuken, gang enz. Ieder zijn/haar afwijking zal ik maar zeggen! Ik heb toch besloten dit prachtstuk in de woonkamer te zetten voor mijn engelenvleugels. Ik vind het echt super gaaf staan. Het oude popje is nu naar boven verhuisd.

Nu eerst aankomend weekend Sinterklaas de tijd geven voor cadeautjes en gezelligheid om daarna het huis langzamerhand in kerstsfeer te gaan brengen.

Prettig weekend en lieve groet

Monique.