Meters witte stof (en meer)

heb ik gekocht voor onze bank. Al lang heb ik het plan om onze bank met een witte hoes te bekleden. Op internet gezocht naar hoezen, maar een passende is er niet bij. Ik had bedacht dat ga ik “gewoon” zelf doen.  Meters witte stof gekocht en een beginnetje gemaakt net voor de kerstdagen. Vanwege de feestdagen genoeg reden om er niet verder mee te gaan, maar wel het voornemen om na deze dagen dit weer op te pakken. Op een gegeven moment zag ik op de site van Hetty  (Brocante het Franse huis) haar opmerking over Sonja B die op haar omslag een foto van Hetty  gebruikt met toestemming uiteraard. Zij heeft een naaiatelier en vermaakt kleding, maakt overtrekken voor stoelen en banken enz. De foto’s die zij liet zien zagen er fantastisch uit. Ik bedacht me geen seconde en ging Sonja bellen met de vraag of zij voor mijn bank een hoes wil en kan maken. Dit was geen punt en ik stuurde meteen een foto van de bank met de maten. Na wat heen en weer gemail besloten dat ik met de meters witte katoenen stof en de bestaande hoes op pad ga naar Sonja. Ik ben erg benieuwd, heb alle vertrouwen, hoe het eindresultaat gaat worden. Uiteraard zien jullie dat ook………………

Om jullie toch wat foto’s te laten zien gewoon wat sfeerplaatjes van onze woonkamer.

Groetjes Monique

 

2 gedachten over “Meters witte stof (en meer)

 1. Hetty

  Hé Monique… wat leuk…. en wat een super actie.
  Waar een post op mijn facebook pagina al niet toe kan leiden.
  Ben heel benieuwd hoe het gaat worden.
  Super benieuwd,
  Groetjes Hetty

 2. Carina Verkroost (Brocanterina)

  Hallo Monique, ben super benieuwd naar foto’s van de nieuwe hoes. Heeft Sonja ook een website, want ook ik wil al heel lang een stoelhoes maken voor over 2 fauteuils.
  Weet natuurlijk niet of je dit mag doorgeven , maar als het geen probleem is hoor ik het graag.
  Wacht met spanning op je foto’s en reactie.
  Hartelijke groet en een fijn weekend,
  Carina

Reacties zijn gesloten.