Mooi kastje

Ik heb laatst (voor de fotoshoot) een heel mooi kastje gekocht bij Lila Bleu in Arnhem. Een heel oud gehavend kastje in de kleur beige/zacht geel. Dit is voor mij een echt wat anders dan dat ik gewend ben om te doen. Altijd moet alles qua kleur heel erg matchen, het mag niet afwijken van mijn beige houtkleur, wit en zwart als accentkleur. Op de foto’s valt het mee, de kleur is iets zachter dan in het echt.

Ook nog een paar tuinfoto’s van de prachtige strong Annabelle.

Deze staan voor onze leilindes die wij al een paar jaar hebben. Ze worden alleen maar mooier! Eric is nu nog bezig met onze garagedeuren schilderen (drie stuks), hij houdt nu eenmaal van veel klusruimte. Wanneer hij hiermee klaar is gaat hij eerst een proefdeur maken voor de nieuwe voordeur. Deze gaat hij verbouwen i.p.v. een nieuwe deur kopen. Wanneer de begroeiing bij onze oude schutting aan de kant van onze buren ten einde loopt, gaat Eric daar dezelfde schutting plaatsen met ook daar een leilinde zoals hieronder te zien is.

Ook nog onze bakken met gekleurde hosta’s en de bakken met de buxusen.

Geniet van het mooie weer!!!

Groetjes

Monique

 

 

Een gedachte over “Mooi kastje

  1. Brigitte

    Ik heb een nachtkastje in een soortgelijke kleur. Het is een dotje zeg. En jullie tuin vind ik een plaatje. Geniet er maar lekker van.
    Fijne zondag

    lieve groet Brigitte

Reacties zijn gesloten.