Nieuwe hoes is klaar!

Afgelopen week heb ik mijn nieuwe witte hoes voor onze bank opgehaald bij Sonja Bart in Huizen. Dit adres had ik gevonden via de site van Brocante het Franse huis. Sonja heeft een naaiatelier waar zij zowel kleding als hoezen voor stoel en bank maakt. Ik heb twee weken geleden de bestaande hoes van mijn bank (met meters witte stof) naar Sonja gebracht zodat zij aan de hand hiervan een nieuwe hoes kon maken. Ik had op Sonja haar facebook al gezien dat zij hele mooie dingen ontwerpt.  Het eindresultaat blijft toch wel spannend, des te meer omdat Sonja mijn  bank niet bij de hand heeft om even te passen en meten. Het eindresultaat is werkelijk schitterend. De hoezen om de bank en de twee kussens zitten perfect. Hoe krijgt ze het voor elkaar!!!. Ik ben meer dan tevreden en heb dit uiteraard aan Sonja laten weten. Zij was hier erg blij mee, ook voor haar blijft dit spannend. Ik heb mijn witte plaid weer over de bank gelegd en over de leuningen een lap wit bont. Dit heb ik gewoon gekocht bij een stoffenzaak.  Op deze manier kunnen wij de bank lekker gebruiken zonder uit te hoeven kijken.

Prettig weekend

Monique.

 

3 gedachten over “Nieuwe hoes is klaar!

Reacties zijn gesloten.