Nieuwe schutting

Al lang wilde ik graag aan de kant van onze buurtjes een nieuwe schutting. Na de verbouwing van ons huis en onze tuin een paar jaar geleden, hebben we reeds een nieuwe schutting geplaatst met daarvoor leilindes en strong annabelle’s. Hiervan heb ik al vaak foto’s laten zien. Ik wilde dit dus ook graag aan de ander kant, maar Eric vond het niet echt nodig (?????). Gelukkig is hij over stag gegaan. Het is wel weer een hele klus geweest. De jarenlange begroeiing met de diepe wortels weghalen, de oude schutting verwijderen en dan heel goed uitmeten waar de palen van de nieuwe schutting moeten komen te staan. Met het  waterpas maken en het plaatsen van de 4 palen, is het meeste werk gedaan. De houten planken ertussen schuiven is redelijk snel gedaan. Ook deze planken laten we door de natuur vergrijzen, dit duurt ongeveer een jaar. Een mens moet nu eenmaal geduld hebben………….Hieronder zie je het verschil.

In het gedeelte met de buxussen komt ook 1 leilinde (we hebben niet plaats voor meer) met de strong annabelle’s te staan. Daarnaast dan de ombouw met de vuilnisbakken en zo wordt het plaatje weer compleet. Even nog wat binnenplaatjes. Oude zwarte koffers en prachtige apothekersflessen, je kan er zo heerlijk mee stylen.

As. vrijdag 2 oktober heeft Heerlyckgoed in Zutphen een open dag van 11.00 uur tot 20.00 uur in Zutphen.  Anja opent opnieuw haar eigen “Atelier de Paris” in de Heukestraat 54 in het centrum. Ik ga wel even kijken om te zien hoe mooi het is geworden is en tevens Anja en Bas gelukwensen.

Tot snel weer en groetjes.

Monique

3 gedachten over “Nieuwe schutting

  1. Brigitte

    Dat heeft je man weer mooi gedaan. Wat een plaatje zo, het geheel hout, leilindes en annabelles. Lekker klaar voor de winter. Je binnenplaatjes zijn ook om bij te kwijlen. Fijne dag
    lieve groet Brigitte

Reacties zijn gesloten.