Nieuwe spulletjes, kamer veranderd

Ik heb een nieuw (oud) kastje gekocht bij www.countrychique.nl Angelique en Johan hebben dit kastje keurig bij mij afgeleverd omdat zij toch in Apeldoorn waren. Hele leuke mensen waarmee ik een tijdje gezellig heb kunnen kletsen. Tevens een kinderpaspop bij www.brocantewebshop.nl. gekocht. Hierdoor heb ik weer inspiratie gekregen om de kamer wat te veranderen. De eethoek tegen de muur gezet en daarboven een grote spiegel geplaatst. De spiegel hing al op deze plek, maar op de tafel gezet ziet het er toch weer anders uit. Sommige spulletjes ook iets anders neer gezet. Ik merk dat ik steeds meer de shabby-look leuk ga vinden. Deze sfeer is op de site www.butiksophie.dk te vinden.

Hierbij dus een reeks foto’s, tevens heb ik twee fauteuils onder te koop neergezet.

Groetjes Monique

 

 

 

Een gedachte over “Nieuwe spulletjes, kamer veranderd

Reacties zijn gesloten.