Nieuwtje, aankopen en gezelligheid

Ik heb jullie een tijdje geleden verteld dat Anneke Gambon bij ons foto’s heeft genomen van verschillende ruimtes in ons huis. Zij heeft mij vorige week gemaild dat zij deze verkocht heeft aan het blad: Wonen Landelijke stijl. In de 4e editie dit jaar worden de foto’s gepubliceerd in de Brocante special van dit blad. Dus nog even wachten tot augustus/september. Ik ben hier echt heel erg blij mee. Gisteren is dan ook Wima (een medewerkster van het blad) bij mij geweest om een interview af te nemen. Het was erg gezellig en we hebben uiteraard over meer zaken gepraat dan nodig was voor het interview…..

Tevens ben ik afgelopen week op de koffie geweest bij Hetty van Faire un Songe. Zij is net verhuisd en heeft nu een super plek om haar brocante spulletjes uit te stallen. Ik zag mooie oude schalen, een oude soepterrine en een grote beboterde schaal. Genoeg redenen om gezellig bij Hetty een bakkie te doen. En gezellig was het zeker!!! Hieronder ook een foto van de nieuwe aankopen.

Ook zag ik pas een hele mooie website van Dinka van www.easylivingbyproetske.blogspot.com. Ik was zeer verrast des te meer omdat zij bij mij om de hoek woont en ik jaren geleden een keer bij haar ben geweest. Toen al om over interieurzaken te praten. Ik heb haar meteen gemaild en gevraagd of het goed was dat ik een keer bij haar aan kom. Lijkt me super om bij te praten en in haar mooie huis te kijken.

Nu ik toch lekker bezig was met mijn interieurpassie besloot ik om ook even Elian van Tante Pollewop te bellen om te horen hoe het in Emst gaat. Elian is al weer bezig met de voorbereidingen van de Brocante Boerderij Fair op 29 en 30 Mei. Er komen weer heel veel kramen met de meest mooie spullen. Ik ben sowieso van de partij!!!

Hieronder een aantal foto’s van onder meer het diploma Dansleraar van mijn opa. Hij en mijn oma hebben ooit jarenlang een dansschool gehad. Gaaf he?

Voor nu even genoeg gekletst, volgende keer weer.

Groetjes Monique

 

4 gedachten over “Nieuwtje, aankopen en gezelligheid

 1. Hetty

  Hoi Monique,
  Ik vond het ook super leuk om weer bij te kletsen.
  Altijd tijd te kort.
  Super mooi zo’n oud diploma helemaal als er ook nog een verhaal achter schuil gaat.
  Tot de volgende keer..
  Groetjes Hetty

 2. Elian

  Hoi Monique,
  Wat een gezellig bericht op je blog. Goed om te merken dat je weer heerlijk bezig bent met je passie voor het brocante. Ik heb je maar kort kunnen spreken, maar als je weer een keertje in de buurt bent kom je maar even een bakkie doen. Het organiseren van de fair is inderdaad alweer begonnen en staat al weer aardig op de rit.
  Ik wens je via deze weg nog veel sterkte met het verlies van je moeder. Ondanks dat ze een mooie leeftijd heeft bereikt, wil je je eigen moeder het liefst zo lang mogelijk bij je houden. Sterkte!

  Tot gauw! Groetjes, Elian

 3. Yvonne

  Hallo sportvrouw, ziet er weer top uit. Ben benieuwd hoe het straks in het blad eruit gaat zien !
  groetjes Yvonne.

Reacties zijn gesloten.