Nog een berichtje voor de kerst……

Zoals beloofd een foto van de beukenhaag die we bij de nieuwe voordeur tussen ons en de buurman hebben gepaatst als andere afscheiding.

Zoals je ziet heeft Eric eerst hiervoor een soort plantenbak gemetseld waar de beukenhaag in gezet is. Ik vind het nu al mooi…… Het moet nog kerst worden, maar ik ben al bezig met de veranderingen NA de kerst in de woonkamer met wat nieuwe en bestaande spullen. Ik heb de site van Tineke van Zoelen (ten by twenty) ontdekt en ben erg enthousiast geraakt door haar styling met oude zwarte, witte en houten attributen. Zij heeft mijn stijl, maar dan nog een beetje meer shabby. Ook heb ik twee andere grote prenten (van stof) die na de kerst in de woonkamer komen te hangen. Eric maakt hiervoor eerst nog een houten raamwerk waarop we de prenten kunnen spannen. Dit laat ik dus de volgende keer zien en vertel hier dan meer over, ik hoop dat het staat zoals het in mijn hoofd zit.

Deze week ben ik gezellig op de koffie geweest bij Emilie van de website “Brocante by Emilie”. Ik had bij haar een heel gaaf oud opstapje gekocht en omdat zij dicht bij mij woont, kon ik dit mooi bij haar thuis ophalen. Het was super gezellig, samen lekker koffie gedronken en heerlijk over  onze brocante passie kunnen praten. Wat woont ze mooi en heeft ze prachtige spullen te koop. Op dit moment wat minder omdat ze binnenkort eerst weer op inkoop gaat naar Frankrijk.  Om jullie een idee te geven waar ik nog meer naar toe wil met mijn shabby styling, hierbij wat voorbeelden uit ons huis.

Zoals je ziet lekker veel oude schoenenmallen, je kan er niet genoeg van hebben!

Voor iedereen, hoop ik, een gezellige kerst en veel sterkte en kracht voor diegene die dit juist in deze periode nodig hebben!!!

Hopelijk krijgen we een 2017 waar veel meer vrede mag gaan heersen. Ik wil hierin blijven geloven, dus begin gewoon bij mezelf………….

Monique

3 gedachten over “Nog een berichtje voor de kerst……

 1. Brigitte

  gaaf die beukenhaag, mooi gedaan zo in de gemetselde plantenbak. Heeft Tineke ook een blog?
  Jullie ook fijne feestdagen
  lieve groet Brigitte

  1. Monique Bericht auteur

   Brigitte,
   Tineke staat op Instagram onder: Ten_on_Twenty en ze heeft onder die naam een Facebook. Kan je zo op kijken.
   Echt de moeite waard!
   Monique

Reacties zijn gesloten.