Ondanks de hitte

Ondanks de hitte toch even een update van mijn kant. Ik heb pas een oude tafel gekocht, Eric heeft deze helemaal “kaal” gemaakt en ik heb de onderkant met witte grondverf geschilderd. Ik had gedacht deze als sidetable in de woonkamer tegen een muur te zetten, maar dit stond niet zoals gedacht. Geen probleem. Onder de veranda stond een ladenkast, dus deze in de kamer en de tafel onder de veranda. Staat erg leuk!! Ik heb de eettafel meteen ook anders gezet. Langs de muur en tegen de muur mijn bankje (ooit bij Leen Bakker gekocht en deze oud wit gemaakt). Bij Elian oude panelen gekocht en die weer tegen de muur achter het bankje gezet. Staat super gezellig, wat kussens met oude slopen hier tegen aan en ……..weer helemaal wat anders. Hieronder wat foto’s van het nieuwe geheel en ook een kiekje van mijn kleine, maar  gezellige keuken.

Eerst nog een nieuwtje: As. 31 augustus wordt voor de eerste keer, van 10.00 uur tot 17.00 uur, een brocante fair gehouden in het mooie centrum van Zutphen met 56 deelnemers. Bij deze brocantemarkt wordt een gedeelte van de Zaadmarkt ingericht als een ‘Frans sfeerplein’. Er is dus een gezellig terras aanwezig, waarbij de gehele middag live Franse chansons te luisteren zijn. Daarnaast is er voor de bezoekers voldoende mogelijkheid om ook nog een Franse versnapering te nuttigen of om mee naar huis te nemen. Denk hierbij aan Franse kazen, wijn, noten, broodjes, etc. Verder is men bezig om het geheel helemaal in Franse sferen aan te gaan kleden. Ik sta zelf ook achter een kraam met veel mooi brocante. Ik hoop jullie hier te ontmoeten. Tegen die tijd zal ik dit nog een keer noemen met dan ook plaatjes van spulletjes waarmee ik mijn “brocante” kraam vul.

Ps. Ik ben mij ervan bewust hoe onbelangrijk dit alles is in vergelijk met de vreselijke vliegtuigramp die deze week heeft plaatsgevonden.

Lieve groetjes.

Een gedachte over “Ondanks de hitte

  1. Ernie Pelgrum-Hogeboom

    Wat een leuke site ! en verhalen ! helemaal zoals ik me je herinner.
    Succes ! groeten uit Deventer.

Reacties zijn gesloten.