Oude kroonluchter

Zo, ik ben er weer. We zijn de laatste maanden bezig geweest met de verhuizing van mijn lieve schoonmoeder. Zij is nu 88 jaar oud en de dementie neemt toe, helaas…….en ook lichamelijk gaat zij erg achteruit. Al lang verzorgden wij haar zodat ze fijn thuis kon blijven, maar na een paar valpartijen was dit niet meer mogelijk. Een tijdelijke opname in het verpleegtehuis in Casa Bonita was nodig en daar werd geconstateerd dat een verpleegtehuis de plek moest worden waar zij (in deze situatie) een fijn en verzorgd leven kon krijgen.  Wij hebben goed gezocht naar een zo mooi, liefdevol, niet klinisch en gezellige leefruimte en hebben dit gevonden (uiteraard  heel dicht bij ons). Nadat wij haar kamer MET eigen badkamer en toilet,  mooi hadden ingericht met een prachtig hoog/laag bed, eigen salontafel, eigen TV, eigen stoel enz. hebben we haar verhuisd. Hierna hadden we nog een uitdaging: Haar huurwoning moest worden leeg gehaald waar zij ongeveer 60 jaar heeft gewoond en zelden iets heeft weggegooid. Deze klus hebben we afgelopen weekend kunnen afstrepen van ons lijstje. We moeten alle drie nog even wennen aan de situatie, maar wij zijn erg dankbaar voor de liefdevolle verzorging en de gezelligheid die “Ruth” nu weer op haar nieuwe adres heeft. Veel spullen hebben een ander plekje gevonden, maar deze prachtige kroonluchter heb ik zelf gehouden.

Misschien dat ik deze schilder in de mooie warme zwarte krijtverf van JDL. De oude laden heb ik hiermee reeds bewerkt.

 

Wij hebben zwarte vloerbedeking op de trap in de gang en ik denk dat de kroonluchter (in zwart geverfd) hier mooi staat. We gaan het zien.

Ook nog wat plaatjes van onze tuin van de “achterkant” genomen, richting de veranda.

Nu eerst bijkomen van alle drukte en dan kunnen we (Eric) ons weer richten op de nieuwe voordeur waarvoor uiteraard geen tijd voor is geweest de laatste maanden. Komt goed!!!

Lieve groet,

Monique