Rekjes en nog meer rekjes…….

Ik ben gek op rekjes. Handdoekenrekjes, muurrekjes, je kan hiermee heerlijk decoreren. In de badkamer staat er één voor de handdoeken, in de slaapkamer een zwart exemplaar met wit katoen, in de woonkamer één met een wit katoenen laken met kant en nog één met oude witte kussenslopen. In de gang hangt er één waaraan je ook kopjes kan hangen. In de keuken heb ik hier geen plek voor, maar in de gang wel waaraan ik twee zwarte lijstjes, twee oude kleine kwasten en een schermmasker heb gehangen. Tel ik nu 5 rekjes? Het moet niet gekker worden…………….

Een prettige avond!

Monique

Een gedachte over “Rekjes en nog meer rekjes…….

  1. Brigitte

    Hier nog 1 die daar van houd. Het is dat ik hier knoerharde muren heb. In ons vorige huis moest je weer uitkijken als je in een slaapkamer ging boren je niet in de badkamer uitkwam. In dit huis heb ik alle bestaande boorgaten hergebruikt. Ook een manier en t zorgt ervoor dat de muren geen gatenkaas wordt….elk nadeel heeft zn voordeel :))
    Fijn weekend en geniet van je rekjes, kunnen er vast nog meer bij hihihi
    lieve groet Brigitte

Reacties zijn gesloten.